Workshop

Despre workshop-ul ”Lightning & Posing în fotografia de modeling”

Astăzi, fotografia digitală a făcut ca arta fotografică să fie la îndemâna oricărui pasionat. Faptul că poți vedea instantaneu fotografia la care ai muncit, iar dacă nu ești mulțumit poți relua cu alte setări, face ca foarte multă lume să-și dorească să fie fotograf. Amator sau profesionist, ca fotograf ești în permanent proces de învățare, de descoperire de noi tehnici. La workshop-ul ”Lightning & Posing în fotografia de modeling” pe parcursul a două zile, vă vom arăta procedee și tehnici acumulate în experiența noastră de 10 ani de fotografie profesionistă în domeniul modeling-ului.

Participanții vor descoperi procesul de planificare, setare și realizare a fotografiilor de modeling. Intrercațiunea cu fotomodelul, ce trebuie să faci pentru a scoate în evidență calitățile și a ascunde imperfecțiunile. Vom lucra atât în condiții de studio, cât și în locații deschise piscină, spa (outdoor, dacă temperatura o va permite). Vă vom arăta cum să controlați mediul, aparatul și modelul, pentru a produce imagini fotografice cu un puternic impact vizual.

Indiferent dacă ești începător sau ai experiență în fotografie, trebuie să stii că pentru a face o poză bună ai nevoie doar de 3 lucruri: lumina, subiect și unghiul potrivit.

Subiecte abordate:

De ce echipamente foto am nevoie?

Alegerea și abordarea modelului

Alegerea locației potrivite

Setup-ul luminilor

Realizarea ședinței foto

Locația
”Lightning & Posing în fotografia de modeling” se va desfășura timp de două zile, 18-19 ianuarie 2014, în stațiunea Sovata, într-o locație deosebită (Hotel Belvedere), situată într-un decor mirific. Participanții au posibilitatea de a opta să participe separat, doar la una dintre zilele workshop-ului sau la pachet, la ambele zile. Pentru participanții ”integraliști” (cei care participă atât sâmbătă, cât și duminică) se asigură cazarea (în camere de 2-4 locuri) și masa.

 

© topDAY 2013